Nicolae Moldovan a semnat astăzi la Turda contractul de finanțare europeană în valoare de 5 milioane de euro

Nicolae Moldovan a semnat astăzi  la Turda contractul de finanțare europeană în valoare de 5 milioane de euro


Într-o ședință organizată la primăria municipiului Turda, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan a semnat contractul de finanțare europeană în valoare de 5 milioane de euro, prin intermediul ADR N-V: „Drumul Gării din Beclean. Îmbunătățirea mobilității urbane a orașului Beclean.”

Zi istorică pentru orașul Beclean

O spune chiar primarul Nicolae Moldovan, cel care îi asigură pe beclenari că proiectul a fost gândit ” încât să ajute enorm la decongestionarea traficului din Beclean prin introducerea semaforizării acolo unde este nevoie, crearea pistelor de biciclete pe rute alternative, achiziționarea unor microbuze electrice și montarea stațiilor de alimentare electrică în punctele cheie, precum și asfaltarea unor străzi importante din Beclean și realizarea propriu-zisă a unor rute prin care să se poată evita traficul din centrul orașului”, explică edilul orașului de pe malurile Someșului Mare.

Proiectul semnat azi, 14 iunie, în favoarea Becleanului deschide lungul șir de proiecte pregătite în ultima vreme de administrația locală pentru finanțare europeană, printre care se numără reabilitarea termică a blocurilor, iluminatul public stradal cu leduri, Casa de Cultură „Liviu Rebreanu”, Centrul recreativ „Legacy”, sau Centrul de Zi pentru vârstnici.

Primarul Becleanului a participat astăzi la Turda la semnarea proiectului „Drumul Gării din Beclean. Îmbunătățirea mobilității urbane a orașului Beclean.”, alături de alături de primarii din Turda, Carei și Dej, iar cu noi au fost și reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, cu ajutorul cărora am obținut finanțarea cu fonduri europene”.

” Vă anunț că săptămâna viitoare în ședința de Consiliu Local vom solicita aprobarea pentru proiectul de modernizare al Grădiniței Albă ca Zăpada și pentru cel al construcției unui bloc social în oraș. Toate aceste planuri ale administrației publice locale din Beclean ajută la modernizarea completă a orașului în folosul cetățenilor și și sper din suflet să reușim să aducem un confort în plus tuturor beclenarilor”, a conchis primarul Nicolae Moldovan.

 

 

 

Categoria: EVENIMENT