„Nemţucu” este noul viceprimar din Josenii Bârgăului

„Nemţucu” este noul viceprimar din Josenii Bârgăului

Cornel Nemeş este nominalizarea făcută de Delegaţia Permanentă ALDE  BN pentru a ocupa fotoliul de viceprimar, rămas vacant după demiterea fostului consilier democrat-liberal Teofil Bota susţinut de cei din PSD.

Informaţia a fost confirmată astăzi de preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, cel care ne-a explicat următoarele: „ După momentul demisiei fostului a viceprimar Tudorel Ciotmonda prin plecarea acestuia la pensie, grupul de consilieri ALDE format din cinci persoane, l-a propus pe Cornel Nemeş, asta ca urmare a aplicării protocolului semnat cu PSD. Cu toate acestea, în momentul votului, un alt consilier, Teofil Bota  s-a autopropus pe funcţia de viceprimar şi votat ,de tot grupul PSD, el exercitându-şi pentru o scurtă perioadă de timp mandatul de viceprimar. În acest caz, am fost nevoiţi să aplicăm prevederile statutare dar şi cele ale Legii 215, astfel că Teofil Bota şi-a pierdut sprijinul politic, după care a fost exclus din partid”, a precizat Ţintean.

Potrivit celor spuse de liderul democrat-liberal bistriţean, funcţia de viceprimar a fost vacantată pe data de 2 martie printr-un ordin al prefectului Ovidiu Frenţ, astfel că, ALDE Bistriţa-Năsăud a decis ca această funcţie să fie ocupată de preşedintele organizaţiei Josenii Bârgăului, consilierul local Cornel Nemeş.

Categoria: Administratie