NEGRILEȘTI: CUPA SATELOR LA OINĂ – JOACĂ 13 ECHIPE DIN ÎNTREAGA ȚARĂ

NEGRILEȘTI: CUPA SATELOR LA OINĂ – JOACĂ 13 ECHIPE DIN ÎNTREAGA ȚARĂ

Evenimentul sportiv  începe astăzi și se va desfășura pe durata a  trei zile pe arenele din comunele Negrilești și Ciceu Giurgești din județul Bistrița-Năsăud

Programul competiției: 08 septembrie-ora 19.00 ședința tehnică la Stadionul Venus din Negrilești.; 09 septembrie -09.00- 13.00 și 16.00-19.00- desfășurarea meciurilor ; 10 septembrie -09.00- 13.30 –desfășurarea meciurilor -13.30–festivitatea de premiere.  Meciurile din data de 9 septembrie se vor desfăsura pe stadioanele din Negrilesti și Giurgesti, iar cele din data de 10 septembrie pe stadionul din Negrilești.

La acesta editie s-au înscris un număr de 13 echipe,ceea ce reprezinta un record de participare pentru o competiție de seniori în ultimii 25 de ani:

1.A.S.Venus Negrilești-Bistrița- Năsăud 2.C.S.Brigada Gherăești –Neamț ;3.C.S.Biruinta Gherăești-Neamț;  4.C.S.Stejarul Parcovaci-Iasi;  5.C.S.Energia Rîmnicelu-Buzău;  6.A.S.Autorom Pădureni –Vaslui; 7.C.S. Curcani-Călărași;  8.C.S. Dinamic Coruia –Maramureș; 9.C.S. Juventus Olteni-Teleorman 10.C.S. Izvorul Chiuiești-Cluj;  11.C.S. Spicu Horia –Constanța; 12.A.S.Avântul Frasin –Suceava 13. A.S. Recea –Brașov

Sistemul de joc:

Echipele participante vor fi împărțite în 4 grupe, capi de serie vor fi formațiile cu cele mai bune rezultate la ediția anterioară. În grupe se va juca turneu simplu, fiecare cu fiecare – echipele clasate pe primele 2 locuri în grupe se califică în sferturile de finală, învingătoarele din sferturi merg în semifinale, câștigătoarele din semifinale se vor întâlni în finala mare, iar învinsele în finala mică.

Câștigătoarea Cupei Satelor 2017 se califică direct la Cupa Regelui la oină, ediția 2018.  Federația Română de Oină își desfășoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestătii Sale Regelui Mihai I

 

Cupa Satelor la Oină este un eveniment organizat de Federația Română de Oină în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Asociația Sportivă Venus Negrilesti, Primaria Comunei Negrilesti și Radio Romania Antena Satelor.

Parteneri media: -Radio Romania Antena Satelor,Radio Romania Actualitati, Radio Somes,Prima Tv,AS TV, Dolce Sport, Ardeal TV, Propolitica. ro, Sportul Bistrițean, Răsunetul, Mesagerul, TimpOnline.ro, Radio Balada.

Categoria: EVENIMENT