NEGOCIERI PE DREAPTA: PNL, ALDE ŞI PMP pun ceva la cale?

NEGOCIERI PE DREAPTA: PNL, ALDE ŞI PMP pun ceva la cale?

Mai a rămas foarte puţin timp până cînd vom afla care este direcţia politică a judeţului Bistriţa-Năsăud. După o serie de zvonuri de la nivel naţional că ar exista intenţii de formare a unui pol de dreapta după data de 5 iunie, acum aceste zvonuri sunt confirmate chiar de Călin Popescu Tăriceanu.

Mai mult, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, o primă alianţă PNL-ALDE-PMP s-a format la Josenii Bârgăului şi vizează formarea unei  majorităţi post alegeri în viitorul consiliu local al acestei comune de pe valea Bârgăului. Informaţia a fost confirmată de unul din candidaţii de dreapta la primăria Josenii Bârgăului.

Tărcineanu, sunat de lideri ai PNL?

Co-președintele ALDE, spune că a primit, în această săptămână, atât el, cât și colegii săi din țară, oferte din partea PNL pentru o alianță la nivel local, dar și național.

”Am fost sunat de lideri din PNL pentru a-mi propune o alianță înainte de alegeri. Și eu, și colegi din țară, am fost abordați de diverși oameni pentru a ni se propune alianțe locale, dar și la nivel național. Nu îmi pierd timpul vorbind la telefon cu PNL-ul. Pentru ALDE e bine să rămână actuala conducere a PNL. Dacă se schimbă, ar fi bine pentru țară, și am putea să avem discuții cu alți oameni.”, a spus președintele ALDE la România TV.

Categoria: ANALIZE-COMENTARII