Moţiunea de cenzură va fi prezentată duminică, 18 iunie, ora 16:30

Moţiunea de cenzură va fi prezentată duminică, 18 iunie, ora 16:30

Social-democrații din jurul lui Liviu Dragnea se mișcă rapid, în dorința de a scăpa de Sorin Grindeanu. Astfel, în Parlament se anunță o mișcare total neașteptată: plen reunit al celor două camere duminică, scrie stiripesurse.ro

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, a trimis un mesaj pe grupul de Whatsapp în care anunță că moțiunea de cenzură se citește duminică, iar prezența este obligatorie.

„Duminică, de la ora 16.30, se va citi moţiunea de cenzură. La ora 15 vor avea loc şedinţe de grup, la 16.30 şedinţa de plen reunit când va fi citită moţiunea de cenzură. Nu putem rămâne impasibili la ceea ce se întâmplă. Parlamentul trebuie să reacţioneze. E ilegal şi neconstituţional ca doi membri de partid să preia puterea în România. Vrem să citim moţiunea de cenzură duminică, iar în timp cât mai scurt România să devină o ţară care să fie condusă de un Guvern legitim. Sunt discuţii pe care preşedintele partidului le poartă şi detaliile vor fi date de preşedintele partidului. Vom lua decizia în cursul zilei de mâine în privinţa faptului de a ataca în centencios administrativ”, a declarat Fifor.

Categoria: Politica