MOŢIUNEA DE CENZURĂ ÎNTRE DA ŞI NU

MOŢIUNEA DE CENZURĂ ÎNTRE DA ŞI NU

 

Liberalii au depus săptămâna trecută moțiunea de cenzură „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta”, în care afirmă că premierul, fiind trimis în judecată, compromite o națiune întreagă, iar liderii UNPR și PSD, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, sunt „complicii” lui dacă îl susțin în continuare.

Co-președintele PNL BN, Stelian Dolha, consideră că parlamentarii puterii „au consemn să stea cuminţi în băncuţe”.

„Înțeleg că parlamentarii puterii au consemn să stea cuminţi în băncuţe la moţiunea de cenzură. Dacă ar putea PSD şi aliaţii i-ar lega cu lanţuri de scaune. Îmi amintesc că inculpatul de astăzi, Victor-Viorel făcea caz în 2012 că parlamentarii puterii de atunci sunt ţinuţi ca oile în banci la moţiunea de cenzură. Acum când se aplică aceeaşi reţetă cu diferenţa uriaşă că de data aceasta vorbim despre debarcarea unui inculpat pentru fapte de corupţie din fruntea guvernului, cum ar trebui să-i privim pe cei care se vor conforma? Ca pe sclavii de pe galeră? Îi las pe ei să aprecieze singuri, dimineaţă, când se vor privi în oglindă”,a scris acesta pe pagina de socializare.

Sunt 180 de parlamentari care au semnat această moţiune. „Din partea deputaţilor au fost strânse 119 semnături: 112 ale deputaţilor PNL, 6 neafiliţi şi unul de la Grupul Democrat şi Liberal“, potrivit anunţului făcut de Eugen Nicolăescu, liderul deputaţilor PNL.

Categoria: Politica