MONOR: TOATE DRUMURILE COMUNALE AU FOST REABILITATE

MONOR: TOATE DRUMURILE COMUNALE AU FOST REABILITATE

Administraţia locală din Monor a recepţionat lucrările de modernizare a unei reţele stradale de 8,7  km, investiţie de aproximativ 6 milioane lei, finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în baza OG 28/2013.

Chiar dacă este campanie electorală, noi ne continuăm munca. Mă bucur să fiu alături de un prieten al meu foarte bun, un primar cu foarte multă experienţă, Ioan Cira, care împreună cu viceprimarul Gheorghe Motoc,  cu Consiliul Local, cu Primăria Monor, au implementat un proiect foarte important pentru această comunitate, cu acelaşi sprijin al Guvernului PSD, condus de Victor Ponta, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Vorbim de o reţea de drumuri locale de aproximativ 8,7 km, un proiect de aproximativ 1,5 milioane euro, care a fost finalizat, astăzi fiind recepţia la terminarea lucrărilor. Lucrările au fost executate de Îndemînarea Construct, şi aş vrea să-l felicit pe domnul primar şi echipa sa pentru implementarea acestui proiect”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Şeful administraţiei judeţene l-a felicitat pe primarul Cira şi pentru că a demarat lucrările de sistematizare a intrării în localitatea Monor, prin amenajarea trotuarelor şi a şanţurilor adiacente drumului judeţean.  „Suntem într-o localitate care are în momentul de faţă modernizată integral reţeaua de drumuri comunale”, a punctat preşedintele Moldovan.

Primarul comunei   Monor, Ioan Cira, a ţinut să remarce sprijinul primit din partea Guvernului PSD, în 2015, prin alocarea finanţării acestui proiect. „Vreau să mulţumesc în mod special domnului ministru Dragnea, domnului preşedinte, pentru promisiunea pe care a făcut-o faţă de mine şi faţă de monoreni, promisiune pe care a dus-o la bun sfârşit. Din promisiune, s-a făcut faptă. Desigur că trebuie să mulţumesc şi preşedintelui Consiliului Judeţean şi domnilor viceprimari, fostul (n.n. – Ioan Todoran) şi actualul (n.n. Gheorghe Motoc), care au participat la acest proiect. Să sperăm că toţi monorenii o să fie mulţumiţi şi le transmit Sărbători fericite şi multă sănătate”, a spus primarul Cira.

GABRIELA CIORNEI

 

Categoria: Politica Locala