Modernizarea parterului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, aproape de final

Modernizarea parterului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, aproape de final


Este vorba de o investiție de 3,2 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean. O spune chiar președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan: ” Așa va arăta parterul Spitalului Județean de Urgență Bistrița în urma modernizării pentru amplasarea unui nou Computer Tomograf și a unui RMN! O investiție de 3,2 milioane de lei, asigurată de Consiliul Judetean care va oferi pacienților servicii de imagistică medicală de ultimă generație la sediul Spitalului Județean! Mulțumesc pentru parteneriatul performant echipei de la Spitalul Județean de Urgență și managerului Gabriel Lazany!”, spune președintele Moldovan.

Proiectul de modernizare a parterului SJU Bistrița este o completare a programului implementat de Consiliul Județean și, care vizează extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe în valoare de 2.7 milioane de euro!

În mod normal, până la finalul lunii Septembrie vom avea funcționale noile aparate de CT și RMN!”, conchide președintele Radu Moldovan.

Categoria: Politica Locala