Mobilizare generală pentru şedinţa de consiliu municipal de mâine după-amiază

Mobilizare generală pentru şedinţa de consiliu municipal de mâine după-amiază


Verzii bistriţeni au convocat pentru şedinţa de consiliu municipal de mâine după-amiază, cu începere de la ora 15.00, toate organizaţiile civice care se opun „mineralizării” pieţei Centrale. Informaţia este confirmată de şeful verzilor bistriţeni, Marius Bălan. De altfel, Bălan a împărţit în această seară sute de „manifeste” prin care cheamă pe toţi bistriţenii care nu vor „mineralizarea” pieţei din jurul Bisericii Evanghelice.

Reamintim faptul că miercuri, 30 mai, cu începere de la ora 15.00, aleşii bistriţenilor se întâlnesc în şedinţă extraordinară pentru a discuta un număr de patru proiecte, printre care şi cel care face referire la aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI)  pentru modernizarea Pieţei Centrale din Bistriţa, un proiect controversat și contestat de verzi, liberali și ecologiști.

Iată ordinea  de zi:

Proiect de hotărâre privind actualizarea documentaţiei tehnico-economice a obiectivului de investiţii „Amenajare piste de ciclişti în municipiul Bistriţa–etapa I”

Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie pentru obiectivul de investiţii „Modernizare Piaţa Centrală” din municipiul Bistriţa

Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Reabilitare şi modernizare Liceul Tehnologic de Servicii”

Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Amenajare spaţii verzi în zona Subcetate”

 

 

Categoria: EVENIMENT