Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, la prezentarea de modă a Tinei Olari!

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, la prezentarea de modă a Tinei Olari!

Invitat la Bistrița unde va participa la mai multe activități atât specifice ministerului pe care îl conduce dar și politice, Fifor fiind președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor a fost prezent aseară la evenimentul monden găyduit de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud: prezentarea de modă a Tinei Olari.

Radu Moldodovan: ”Invitați de seamă la prezentarea de modă a Tinei Olari! Ministrul Apărării Naționale, Domnul Mihai Fifor, Comandantul Forțelor Terestre ale României, Domnul General Ovidiu Uifăleanu și Comandantul Diviziei 4 Infanterie “Gemina” Cluj-Napoca, Domnul General Virgil Ovidiu Pop au acceptat să urmărească creațiile bistrițencei Tina Olari, în această seară la Complexul Muzeal Bistrița! A fost un eveniment interesant, plin de zâmbete și frumos! Felicitări Tina Olari și tuturor organizatorilor!”.

Reamintim că Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor efectuează astăzi o vizită de lucru în județul Bistrița-Năsăud. Concret, Fivor va participa în această dimineața  la mai multe activități la Garnizoana Bistrița, după care, după orele amiezii va superviza lucrările conferinței județene extraordinare a PSD Bistrița-Năsăud.Conferința va stabili pe cei 80 de membri ai delegației PSD BN care va participa în 10 martie la Congresul Extraordinar al acestei formațiuni politice.

 

Categoria: EVENIMENT