Mihai Sărmășan, PNL: DOMNULE VICEPRIMAR NICOLAE, PUTEAM DEMULT SĂ AVEM BARIERĂ LA VIIȘOARA, DAR NU V-A INTERESAT ACEST LUCRU !

Mihai Sărmășan, PNL: DOMNULE VICEPRIMAR NICOLAE, PUTEAM DEMULT SĂ AVEM BARIERĂ LA VIIȘOARA, DAR NU V-A INTERESAT ACEST LUCRU !

Viceprimarul municipiului Cristian Nicolae se laudă că vom avea într-o lună barieră la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul Viișoara. S-au întâmplat prea multe nenorociri de-alungul timpului acolo domnule viceprimar și nu ați luat nicio măsură. Colegii mei, consilieri PNL, au propus de la ultimul eveniment tragic petrecut în zonă, ca aceea barieră să fie realizată din bani de la bugetul local, dar dumneavoastră alături de primarul orașului și consilierii PSD-ALDE-UDMR v-ați opus vehement de fiecare dată găsind tot felul de scuze și motive.

Chiar considerați că este o soluție să puneți polițiști locali pentru dirijarea traficului doar când în zonă sunt evenimente? În rest Dumnezeu cu mila? Sau cine are noroc și zile scapă?

Situația actuală este mai periculoasă ca cea de dinainte, așa cum a sesizat și un bistrițean într-un filmuleț postat pe o rețea de socializare. În trecut acolo era crucea Sf.Andrei, care te obliga să oprești și să te asiguri, dar acum acest semafor instalat, care nu știe nimeni dacă este functional sau nu, creează o reală stare de pericol și confuzie în rândul șoferilor, riscul de accidente nedorite fiind mult mai mare.

 

MIHAI SĂRMĂȘAN – Consilier Municipal PNL

Categoria: Politica