MIHAI BĂLAN: USR activ și pro-european

MIHAI BĂLAN: USR activ și pro-european

Nucleul “de bază” al Uniunii Salvați România, format din peste 300 de membri ai formațiunii politice, fiecare având responsabilități la nivel național sau județean, a participat, la Sibiu, in cadrul unui eveniment anual deja tradițional, la cursuri de perfecționare interne sau moderate de parteneri din străinătate.

Astfel, dacă pe plan intern principala temă a fost cea a extinderii (USR propunându-și un număr de minim 10.000 de membri la nivel național, la sfârșitul anului 2018), pe plan de colaborare cu parteneri externi agenda a fost următoarea:

1) Atelier de strategie de marketing politic – cu participarea reprezentanților grupului parlamentar european ALDE Europe și a Friedrich Naumann Foundation Germania

2) Comunicare politică. Cu electoratul si partenerii – formator Valeriu Nicolae

3) Dezvoltarea organizațiilor locale – cu participarea reprezentanților partidului HNS Croația și a The National Democratic Institute

4) Afaceri și instituții europene – formator dr. Dan Lazea

5) Administrație locala – formator dr. Dana Alexandru

Evenimentele și atelierele de lucru au avut loc in perioada 26-28 Ianuarie 2018, la Hotel Ibis Sibiu. Toate cheltuielile au fost suportate de către participanți. Organizația USR Bistrița-Năsăud a fost reprezentată de către deputatul prof. Cristina Iurișniți și de secretarul-general Mihai Bălan.

Categoria: Politica