MESAJUL președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României

MESAJUL președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României

Astăzi este o zi specială pentru fiecare dintre români! Ziua armatei reprezintă jetfa a peste 800.000 de militari români care au căzut la datorie sau care au foat răniți în teatrele de operațiuni în cel de-al Doilea Război Mondial. Mă adresez cu respect celor care și-au pus viața in pericol pentru a apara țara. Daca acum 70 de ani ultima palmă de pamânt romanesc era eliberată, simpla mențiune a acestei date este cu siguranță mult prea puțin fată de ceea ce Armata a făcut pentru istoria României.
Astăzi, mai mult ca în oricare zi din an, este momentul să ne gândim cu respect la militarii care ne asigură securitatea atât în ţară, cât şi în teatrele de operaţiuni internaţionale, la militarii care își riscă viața clipă de clipă în cele mai periculoase zone ale mapamondului pentru a sluji principiului libertății omului.
Doresc să îmi îndrept atenția către militarii Brigăzii 81 Mecanizate ”General Grigore Bălan”, o structură profesionistă care a făcut cinste județului Bistrița-Năsăud atât în țară, cât și peste hotare.
Astăzi, la ceas aniversar, doresc să mulțumesc tuturor cadrelor militare din județul nostru pentru sacrificiile care le fac zi de zi, pentru siguranța noastră a tuturor, și să îi felicit pentru performanțele obținute de-a lungul timpului.
”La mulți ani” Armatei României! Dumnezeu să binecuvinteze Armata României, Dumnezeu să binecuvinteze România!”

Emil Radu Molodovan
Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Categoria: DECLARATII POLITICE