MECIUL CEL MAI MARE: CSM Bistrița joacă astăzi contra Campioanei Europei

MECIUL CEL MAI MARE: CSM Bistrița joacă astăzi contra Campioanei Europei

Sala Polivalentă găzduiește astăzi, de la 14.30, meciul cel mare al CSM Bistrița dar și al tuturor bistrițenilor care iubesc handbalul, cel cu CSM București. E vorba de o partidă care se joacă cu casa închisă, meciul fiind unul așteptat, complicat și atractiv, la Bistrița jucând supercampioana României, dar mai ales campioana Europei. CSM București a venit la Bistrița cu un lot de zile mari dar și cu noul antrenor Aurelian Roșca, după ce conducerea clubului s-a despărțit de danezul Jakob Vestergaard în urma rezultatelor slabe.

CSM București ocupă primul loc în Liga Națională, la nouă puncte distanță de CSM Bistrița, dar bucureștencele au venit la Bistrița direct de la Rostov, acolo unde bucureștencele s-au impus cu 22-20. Rezultatul este echilvalent cu calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor.

VEZI CLASAMENT: http://http://www.frh.ro/clasament.php?id=225

 

Partida CSM Bistrița – CSM București are loc duminică 13 noiembrie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 14.30, și va fi transmisă în direct de DigiSport și DolceSport. Întâlnirea va fi arbitrată de Adrian Nacu și Adrian Rucoi, ambii din Mureș. Observator: Bogdan Prisecariu Anton din Iași.

URMĂREȘTE MÂINE PARTIDA ÎN DIRECT PE

DIGI, DOLCE DAR ȘI PE

http://http://www.frh.ro/meci.php?id=22182

 

 

 

Categoria: EVENIMENT