Marius Bălan cere ANAF-ului să îl evacueze din propria casă, aşa de dorul primăriei

Marius Bălan cere ANAF-ului să îl evacueze din propria casă, aşa de dorul primăriei

Într-o ţărişoară numai cu numele Europeană nu trece o săptămână fără surprize neplăcute. Românii sunt supuşi să privească şi să audă zilnic tot felul de hotărâri şi iniţiative de la o clasă politică din ce în ce mai desuetă. Doar ultima piesă de teatru foarte prost jucată o dau de exemplu şi vedem că de trei zile pe la televiziuni lumea a intrat în panică. ANAF-ul a devenit o sperietoare a televiziunilor şi ordonă ca în cinci zile băieţii să-şi ia catrafusele şi să dispară. Cu ocazia asta mi-a venit o idee, este vorba de persoana mea.

 

Dragă ANAF: ce-ar fi ca în cinci zile să vi să mă evacuezi şi pe mine cu toate bunurile din casa mea proprietate care aşteaptă de opt ani autorizaţia  de construcţie. Mai mult decât atât îţi raportez că tot de atunci nu plătesc impozit pentru casă, deşi vreau, în schimb talentaţii funcţionari din Primărie îmi impozitează terenul de sub casă. Păi, cum vine asta? Iată, sunt un cetăţean conştient şi vreau să susţin bugetul până la ultimul leuţ pe care sunt obligat să-l dau statului. Cred că aici trebuie să reacţionaţi, să vă sesizaţi şi să vedeţi cât de capabili sunt cei din Administraţie, cum nu ştiu să interpreteze actele şi cum nu ştiu să colecteze banul public. Aceeaşi invitaţie o fac şi DNA-ului şi Parchetului şi îi rog să se sesizeze de ce stau cu două procese în stand by de patru respectiv opt ani, ca să mă justific cuiva că sunt proprietar de teren în oraş din 1939. Aici e baiul mare, până şi dreptul de a intra în legalitate, o banală formalitate îmi este refuzat cu toate că nu era cazul pentru că posed toate avizele şi aprobările plătite. În schimb, ce să vezi? M-am pricopsit în C.F. în toate punctele cardinale cu Instituţiile Statului înscrise fraudulos, pe o parte din terenul meu, dar şi al vecinilor. Cine crede că un C.F. este sfânt, este un mare fraier. Ar fi cazul dragă ANAF să îmi faci un calcul şi să vedem cum pot recupera nişte bani de la impozite şi taxe din 1977 încoace pentru că de curând am constatat că Primăria Bistriţa este şi ea moştenitoare a tatălui meu, fără să fi participat la dezbaterea succesorală.

 

Eu te-am anunţat şi dacă nu iei măsurile legale să nu vi să îmi ceri retroactiv, tu sau Primaria bani, că asta nu se va întampla.

Categoria: Politica Locala