Mare descoperire la Bistrița! Ancore interschimbabile.

Mare descoperire la Bistrița! Ancore interschimbabile.

Prezent ieri la dezbaterea publică pe bugetul municipiului Bistrița pentru anul 2017 și ascultând cu mare atenție cum primarul Crețu prezenta mărețele utopii ce ne bat la ușă, mi-am dat seama cât de îngustă e granița dintre normal și anormal și câți pot s-o treacă fără pașaport.

Folosind o terminologie împrumutată, primarul a glăsuit despre continuarea îngropării banilor în dealul Cocoș, pe alte aberații de genul „Alpine Coaster”, adică un fel de ”derdeluș pe șine” care v-a deveni o nouă “ancoră de vară” pe lângă scăldătoarea din deal, “ancora de iarnă” fiind celebra pârtie cu noroi. Deci, “ancora de iarnă”, pârtia de schi, se va transforma în “ancora de vară”, sania pe șine.

O fi de râs sau de plâns? De râs este dacă-l asculți pe primar cum încearcă să-și coafeze nerealizările găsind tot felul de acoperiri și subterfugii. De plâns este dacă te gândești ce se putea face cu acei bani aruncați pe apa sâmbetei din care nici măcar zăpadă artificială nu iese.

Un lucru e sigur. “Ancorele” sunt interschimbabileiar la anul,același primar o să ne spună că bazinele de la Aquapark, “ancora de vară”, o să fie transformate în patinoare care să devină o „ancoră de iarnă”, că până atunci ne-om săturade schiat și bălăcit. Mai trebuie să și patinăm!

 

Ioan Peteleu

Consilier local PNL

Categoria: Administratie