Măgura Cisnădie vs CSM Bistrița, astăzi, ora 18.00

Măgura Cisnădie vs CSM Bistrița, astăzi, ora 18.00

Echipa lui Pașca joacă în această seară la Cisnădie,  Măgura ocupând la această oră locul 3 în clasamentul ligii Florilor cu 48 de puncte. O partidă grea, așa cum a caracterizat-o Horațiu Pașca (vezi video):

 

HORAȚIU PAȘCA

”Ne așteaptă un meci extrem de dificil. Totul va depinde de forma pe care o vom prinde fiecare dintre echipe. Cred că primele 10 minute vor fi decisive” – Horațiu Pașca, antrenor principal CSM Bistrița#Handbal #CSMBistrita #EchipaDeSufletABistritenilor #HoratiuPasca

Publicată de CSM Bistrița pe 4 Mai 2018

HORAȚIU PAȘCA: ”Ne așteaptă un meci extrem de dificil. Totul va depinde de forma pe care o vom prinde fiecare dintre echipe. Cred că primele 10 minute vor fi decisive”!

În tur, CSM Bistrița a pierdut la trei goluri diferență, 26-29, prima partidă jucată acasă contra fetelor de la Măgura Cisnădie, meciul fiind unul cât se poate de greu pentru handbalistele antrenate de Horațiu Pașca.

Reamintim că în etapa precedent, CSM Bistrița a pierdut meciul cu CSM Roman jucat  pe terenul Sălii Polivalente, scorul la finalul timpului regulamentar fiind de 23 la 24. Înfrângerea din fața Romanului, a trimis echipa lui Pașca pe locul al șaselea din clasamentul ligii florilor, cu 39 de puncte.

 

Categoria: Sport