Lucrările de consolidare şi reabilitare a corpului C din cadrul Liceului Tehnologic Agricol Beclean, au ajuns la final.

Lucrările de consolidare şi reabilitare a corpului C din cadrul Liceului Tehnologic Agricol Beclean, au ajuns la final.

bec

Lucrările de consolidare şi reabilitare a corpului C din cadrul Liceului Tehnologic Agricol Beclean, au ajuns la final. Valoarea totală a investiţiei a fost de 1,3 milioane de lei, din care peste 900 de mii de lei fiind bani sub formă de finanţare nerambursabilă. Programul Operațional Regional este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Aministrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția de Dezvoltare RegionalăNord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 11 luni în perioada 18.09.2014- 18.08.2015.
Sala de şedinţe a consiliului local al oraşului Beclean a găzduit în această dimineaţă conferinţa de presă susţinută de primarul Nicolae Moldovan cu ocazia finalizării proiectului a vizat îmbunătățirea infrastructurii de educaţie aferente Liceului Tehnologic Agricol din localitatea Beclean, judeţul Bistrița-Năsăud, România pentru asigurarea unui proces educaţional la standarde europene şi a creşterii participării populaţiei şcolare la procesul educaţional.

„Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de 999.976,22 de lei, dar în realitate s-au implementat mai puțini bani, în funcție de devizele proiectelor valoarea investiției a fost ușor mai mică. Dar ce este bine este că nu s-a cheltuit în plus, ci dimpotrivă, chiar s-au făcut economii. Nu am avut nicio problemă de-a lungul lucrărilor de la Agricol, singurele emoții pe care le avem sunt cele legate de lucrările de la Campusul Școlar al Colegiului Național ‘Petru Rareș’, care nu par să fie în grafic cu avansarea lucrărilor”.
Reamintim că proiectul “Lucrări de Consolidare și Reabilitare Corp Cladire C – Oraș Beclean” finanțat prin Programul Operațional Regional este implementat de către Unitatea Administrativ Teritorială ORAȘ BECLEAN și are o valoare totală de 1.3 milioane de lei, din care 999 de mii de lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Aministrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția de Dezvoltare RegionalăNord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Categoria: Administratie