Liviu Dragnea, probleme de sănătate după turneul la organizaţiile din ţară. Liderul PSD a ajuns la spital

Liviu Dragnea, probleme de sănătate după turneul la organizaţiile din ţară. Liderul PSD a ajuns la spital

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a plecat rapid de la conferinţa de presă ce avea loc sâmbătă la Snagov, potrivit unor surse politice acesta acuzând dureri în zona spatelui. Sursele citate spun că în funcţie de starea sa va decide în următoarele ore dacă merge la spital.

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a mers la spital în cursul zilei de sâmbătă, după ce a acuzat dureri la spate, a confirmat pentru MEDIAFAX , Codrin Ştefănescu. Liderul PSD urmează să fie supus unui RMN şi analizelor medicale.

„A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să îşi facă un RMN să îşi facă analize şi să asculte sfatul medicul. După şedinţa de la PSD Ilfov ne-am împărţit. Eu şi colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre Bucureşti. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”, a declarat Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai spus că în funcţie de starea sa va pleca sau nu în cursul zilei de mâine la Brăila.

Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgovişte, de vineri, acolo unde a şi menţionat la pupitru că este foarte rece.

Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate şi a presiunii constante şi îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale.

Categoria: Politica