LISTE FINALIZATE LA PMP Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare

LISTE FINALIZATE LA PMP Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare

Cel mai tânăr candidat din ţară este propus de organizaţia Bistriţa-Năsăud a Partidului Mişcarea Populară. Este vorba de medicul Diana Orşan, în vârstă de 25 de ani, care a primit locul doi pe lista pentru Camera Deputaţilor. Pe primul loc la Senat este propus beclenearul Ioan Cârcu.

Organizaţia Bistriţa-Năsăud a Partidului Mişcarea Populară şi-a prezentat astăzi candidaţii pentru alegerile parlamentare. Aşa cum era de aşteptat, prima poziţie pe lista Camerei Deputaţilor este ocupată de Ionuţ Simionca. Surpriza vine însă pe locul second, acolo unde candidează o tânără de 25 de ani, Diana Orşan, de profesie medic.

La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de președintele organizației județene PMP, Ionuț Simionca (32 de ani, de profesie inginer zootehnist), care în vară a candidat pentru funcția de primar al Bistriței.

Locul 2 este ocupat de Diana Orșan, vicepreședinte PMP Bistrița, medic de profesie, proaspăt licențiată, cel mai tânăr candidat (25 de ani). Pe 3 este Oana Andreea Săcălean, președintele organizației de femei PMP BN, de profesie inginer economist (35 de ani).

Pe pozițiile 4 și 5 se află Ioan Vasile Bindea, prim-vicepreședinte PMP BN ,de profesie politolog, în vârstă de 40 de ani și Adrian Mihai Bodiu, președintele organizației PMP Năsăud, inginer transporturi, 43 de ani. Primul loc pe lista pentru Senat îi aparține secretarului general al PMP BN,Ioan Caius Cârcu, de profesie jurist, în vârstă de 41 de ani. El este urmat de vicepreședintele PMP BN, Grigore Iuga (64 de ani, economist). Potrivit celor spuse de Ionuţ Simionca, organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară a trimis la Bucureşti peste 5 mii de semnături.

 

Categoria: EVENIMENT