LISTE DEPUSE , GATA DE CAMPANIE

LISTE DEPUSE , GATA DE CAMPANIE

PNL Bistriţa-Năsăud a depus astăzi listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Locurile eligibile sunt ocupate de Robert Sighiartău, Doris Moldovan şi Ioan Turc. Obiectivul PNL BN este de  trei parlamentari: doi deputați și un senator.

Liberalii bistriţeni şi-au depus astăzi listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare. La eveniment au fost prezenţi o mare parte din viitorii candidaţi, adică Robert Sighiartău, Doris Moldovan, Ioan Turc, senatorulm Dorin Dobra dar şi primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

ROBERT SIGHIARTĂU: ”Avem o echipă puternică, o echipă de profesioniști, oameni cu experiență, o echipă care îmbină tinerețea cu experiența și care trebuie să recâștige încrederea bistrițenilor, a românilor în Parlament dar și în parlamentarii bistrițeni. Obiectivul nostru este de a avea trei parlamentari: doi deputați și un senator. Ne luptăm de la egal la egal cu PSD, bătălia este între PNL și PSD. Sunt încrezător că vom avea un scor foarte bun”

Potrivit lui Ioan Turc, o prezenţă masivă la vot ar avea drept rezultat o victorie a PNL în aceste alegeri.

IOAN TURC: ”Candidăm pentru Bistrița, pentru județul Bistrița-Năsăud, dorim să reprezentăm corect în Parlament acest oraș, acest județ. Lumea se va reașeza în urma dezbaterilor de idei care vor urma în viitoarea legislatură. Vrem ca Bistrița-Năsăud să câștige pe deplin din dezbaterea de idei din care evident noi vom face parte. Dacă oamenii vor ieși la vot, cu certitudine PNL va câștiga. Bătălia se dă pe electoratul care, poate meritat taxând clasa politică in corpore, nu votează. Chiar dacă încă nu a început campania electorală, noi îi îndemnăm pe oameni să se implice, să urmărească dezbaterile, să-și formeze opinii și să meargă neapărat la vot în 11 decembrie”.

 

Reamintim faptul că  obiectivul PNL Bistriţa-Năsăud la alegerile parlamentare  este de  trei parlamentari: doi deputați și un senator.

 

 

 

Categoria: Politica