Liga Studenților Social-Democrați, întâlnire de lucru la Beclean

Liga Studenților Social-Democrați, întâlnire de lucru  la Beclean


 

Un grup de studenți social-democrați s-au întîlnit la sediul GAL ”Ținutul Haiducilor” din apropierea Băilor Figa. A fost vorba de un dialog între prieteni și viitori prieteni la Beclean, unde un grup de tineri cu idei și personalitate vor să dezvolte un concept nou de implicare în viața comunității: Liga Studenților Social Democrați!

Potrivit lui Bogdan Ivan,liderul TSD BN, la work-shop au fost prezenți și Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean, Ioan Denes, Ministrul Apelor și Pădurilor dar și Daniel Suciu, liderul deputaților PSD! Aceștia le-au vorbit studenților despre cum văd și percep ei politica dar și admnistrația publică locală.

De asemenea, pentru că e important cum va arăta viitorul, Mihai Mocanu (sociolog și consultant politic), Andrei Bogdan Petre (trainer specializat NLP) și Calin Drageanu (psiholog, doctor în tehnologii avansate) au susținut work-shop-uri și training-uri.

”O întâlnire tare faină și mulțumesc gazdelor: primarului Nicolae Moldovan, consilierului judetean,Flaviu Giurgiuca, viceprimarului Alin Demian, dar și lui Alex Ignatiuc, Radu Saplacan și multor alți oameni care cred ca doar prin educație putem pregăti o generație care să schimbe în bine fața României!”, a scris Bogdan Ivan.

 

Categoria: Politica