Liga Florilor, penultima etapă: Rapid București, knock-out la Bistrița

Liga Florilor, penultima etapă: Rapid București, knock-out la Bistrița


Penultima etapă a Ligii Florilor a adus la Bistrița mai puțin norocoasă echipă Rapid București, formație care a retrogradat, deja, în Divizia A din handbalul feminine românesc. De altfel, evoluția bucureștencelor a fost una sub toate așteptările, acestea nereușind să facă față tăvălugului bistrițean, fetele lui Pașca detașându-se încă din primele minute ale primei reprise și, la finalul căreia scorul er deja de 20 la 10. Nici în mitanul second, rapidistele nu au ieșit din pasa proastă, astfel că, bistrițencele au apăsat pe accelerație și s-au detașat la 16 goluri, scorul final fiind de 37 la 21.

Date tehnice

Au marcat pentru CSM Bistrița: Szilvia Szabo (9), Nicoleta Dincă (5),Oana Chirilă (5), Andreea Tetean (4), Magdalena Paraschiv (3), Daniela Rațiu ( 3), Laura Pristăvița (2), Almudena Rodriguez (2), Denisa Giurgiuca (1), Andreea Bărbos (1), Roxana Cîrjan (1) și Bianca Zegrean (1).

Ana Maria Măzăreanu a salvat 12 din cele 27 de mingi aruncate pe poarta CSM Bistrița ( 44 %) iar Viorica Țăgean 8 din 14 ( 57%).

HORAȚIU PAȘCA

”Mă bucur că am terminat acest sezon cu o victorie în fața propriilor suporteri.Am promis progres și asta înregistrăm an de an. Le cer bistrițenilor să aibă răbdare pentru că echipa se afla pe drumul cel bun și anul viitor cu puțină șansă putem termina și mai sus în clasament” – Horațiu Pașca, antrenor principal CSM Bistrița#handbal #CSMBistrita #EchipaDeSufletABistritenilor #LigaFlorilor #HoratiuPasca

Publicată de CSM Bistrița pe 12 Mai 2018

 

Horațiu Pașca: ” Mă bucur că am terminat acest sezon cu o victorie în fața propriilor suporteri. Am promis progres și asta înregistrăm an de an. Le cer bistrițenilor să aibă răbdare pentru că echipa se afla pe drumul cel bun și anul viitor cu puțină șansă putem termina și mai sus în clasament!”.

 

În ultima etapă, CSM Bistrița joacă la Corona Brașov, partida fiind programată pentru ziua de sâmbătă, 19 mai, cu începere de la ora 12.00. Echipa antrenată de Horațiu Pașca și Radu Moldovan, ocupă locul al șaselea în clasament, cu 42 de puncte.

Categoria: Sport