LIGA FLORILOR: HC Dunărea Brăila-CSM BISTRIȚA, astăzi, ora 11:00

LIGA FLORILOR: HC Dunărea Brăila-CSM BISTRIȚA, astăzi, ora 11:00

CSM Bistrița joacă a doua partidă din noul tur competițional tot în deplasare, fiind vorba de partida cu  HC Dunărea Brăila, care se joacă  de la ora 11:00. Reamintim că în prima etapă, fetele lui Pașca au fost învinse la Craiova cu 25 la 19 și ocupă locul al 13-lea în clasamentul ligii florilor.

Tehnicienii Horatiu Pașca și Radu Moldovan au făcut deplasarea cu Ana Maria Măzăreanu, Cristina Sîntămărean, Viorica Țăgean, Magdalena Paraschiv, Laura Pristăvița, Szilvia Szabo, Almudena Rodriguez, Irina Ivan, Andreea Bărbos, Oana Chirilă, Daniela Rațiu, Andreea Tetean, Alexandra Orșivschi și Bianca Zegrean.
Nicoleta Dincă, Denisa Giurgiuca și Roxana Cîrjan nu vor evolua nici în această partidă, fiind accidentate. Ambele echipe au debutat cu stângul prima etapă a noului sezon competițional: CSM Bistrița a fost învinsă de SCM Craiova (19-25) iar HC Dunărea Brăila de CSU Danubius Galați ( 14-15 ). Șapte echipe nu au acumulat nici un punct după prima etapă de campionat.
CSM Bistrița și HC Dunărea Brăila s-au mai întâlnit de două ori în precedentul sezon. Atât în meciul tur cât și în retur brăilencele ne-au învins, cu 30-26 în Sala Polivalentă din Bistrița și cu 32-25 la Brăila.
Meciul nu va fi televizat. Va fi arbitrat de doljenii Claudiu Gorina și Florin Melencu. Observator din partea Federației române de handbal va fi bucureșteanul Alin Cîrligeanu, spune  ofițerul de presă al CSM Bistrița.

Categoria: Sport