Liga Florilor, etapa a 3-a: Bistriţa îngenunchează Clujul la capătul unei partide de infarct: 27-23

Liga Florilor, etapa a 3-a: Bistriţa îngenunchează Clujul la capătul unei partide de infarct: 27-23


Meci greu în această seară la Sala Polivalentă, unul în care, nervii s-au întins la maxim pentru toate părţile, de parcă, vorba unei colege, am avea de împărţit Ardealul. O primă repriză de lupte aprige, atacurile fetelor antrenate de Horia Paşca, dar „manageriate” în teren de Elisei, lovindu-se de zidul aproape impenetrabil al apărării clujene. Cu foarte puţine schimbări de ritm, cele două echipe au mers „bară la bară”, scorul la pauză, 10-1, fiind cel al realităţii dure de pe teren, clujencele făcând aproape imposibilul să se impună.

A doua repriză, ca un făcut, cu toată determinarea echipei oaspete, cum ar spune Ilie Dobre, bistriţencele, surclasează Clujul, şi domină ultimele 10 minute, trei goluri fiind marcate în ultimele patru minute. O partidă cu nerv, jucată în viteză şi cu sute de bistriţeni care şi-au susţinut echipa până în ultima clipă.

O victorie importantă pentru Bistriţa, Gloria urcând pe locul 5 în clasamentul Ligii Florilor, cu şase puncte. Următoarea partidă este programată joi, 20 septembrie, de la ora 18.00, contra CSM Slatina.

Categoria: Sport