Liga Florilor: CSM Bistriţa joacă în deplasare la Galaţi

Liga Florilor: CSM Bistriţa joacă în deplasare la Galaţi

Etapa a 8-a a Ligii Florilor , adică cu trei runde înaintea fluierului care va pune capăt turului competiţional, fetele antrenate de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan se deplasează la malul Dunării, unde, duminică, 5 noiembrie, de la ora 16.30, vor întâlni  CSU Danubius Galați. Partida va fi arbitrată de Dorinel Gurbina și Emilian Stanciu din Caraș–Severin. FRH îl trimite observator pe Ion Șerbu din București. Meciul nu este televizat.

La ora actuală, CSM Bistriţa ocupă locul al nouălea în clasamentul ligii florilor, cu tot atâtea puncte, în ultimele două etape Bistriţa fiind învinsă de Zalău cu 32 la 29, respectiv de CSM Bucureşti cu 46 şa 27.

Până la finalul turului competiţional, CSM Bistriţa mai joacă la Galaţi, 5 noiembrie, acasă contra celor de la AHCM Slobozia, 11 noiembrie , ora 17.00, etapa a 9-a, în timp ce etapa a 10-a, bistriţencele o vor  juca la Roman, sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 17.00. Potrivit frh.ro, returul competiţional este programat să se reia pe data de 10 ianuarie 2018, cu partida dintre CSM Bistriţa şi Măgura Cisnădie.

Categoria: Sport