Liga a III-a, etapa 1: Gloria Bistriţa-CFR Cluj II 1-4 : Început greu pentru echipa lui Dan Matei

Liga a III-a, etapa 1: Gloria Bistriţa-CFR Cluj II 1-4 : Început greu pentru echipa lui Dan Matei


Startul noii Glorii Bistriţa în liga a III-a a fost ratată, echipa antrenată de Dan Matei şi Aurel Nalaţi fiind învinsă în această seară la scor, 1 la 4 de clujenii echipei a doua a campioanei României, CFR. O partidă inegală, una în care Bistriţa a jucat cu ce a avut, adică cu Nalaţi, bun, în formă, cu încă doi sau trei jucători de viitor şi cu juniori. Clujul mai experimentat, cu jucători mai motivaţi, cu greşeli personale  mai puţine , s-a impus pe un teren ca o orezărie vietnameză.

Scorul de 4-1 nu reprezintă obligatoriu realitatea de pe teren, dar cu siguranţă, echipa antrenată de Alin Minteuan, fost jucător al Gloriei Bistriţa, a fost de multe ori peste jocul bistriţenilor. Golul de onoare al Bistriţei a fost marcat de Nalaţi,  per ansamblu, performanţa din această primă etapă fiind prezentarea la joc şi cei 100 de spectatori veniţi la „Jean Pădureanu”  pe o vreme extrem de ploioasă.

Urmează trei meciuri grele pentru Gloria Bistriţa, primul, miercuri, 30 august, în Cupa României, contra U Cluj de la 17.30, urmat de partida de campionat de la Recea şi, de meciul de acasă jucat cu fosta echipă a lui Horoba şi Dan Matei, Gaz Metan Mediaş II.

Caseta tehnică-  echipe şi rezultatele primei etape:

Gloria: R. Pop, Patca, Bucur, Hasnăș, Meșter, Dobrea, Moldovan, Nalați, Rebrișorean, Stoianof, Suciu. Au mai intrat: S. Rus, Cilean

Antrenor: Dan Matei

CFR: Rus, Milandru, I. Rus , Potra, Pârv , Petruș A. , Petruș S. , Essele , Cazan, Petrila, Geoca. Au mai intrat:Minteuan jr., Ster, Dat , Banyai .

Au marcat: Nalați (22)/ Petruș  (4) ,  Sebastian (27), Petrila (72 și 80)

Rezultate, etapa 1

 • Avântul Reghin – Unirea Tăşnad    0-0
  Sănătatea Cluj – AFC Hărman   4-0
  Sticla Arieşul Turda – Gaz Metan Mediaş 2   1-0
  MSE Târgu Mureş – ACS Fotbal Comuna Recea  1-2
  ACS Unu Fotbal Gloria – CFR Cluj 2   1-4
  Minaur Baia Mare – CS Iernut   5-0
  Unirea Dej – AFC Odorheiu Secuiesc  3-3
  sâmbătă, 25 august, ora 18:00
  Olimpic Cetate Râşnov – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

 

Categoria: Sport