LIGA A 4-A, ETAPA A 21-A: FC Bistrița a ajuns la 53 de puncte. Mai sunt 5 etape până la finalul sezonului competițional

LIGA A 4-A, ETAPA A 21-A: FC Bistrița a ajuns la 53 de puncte. Mai sunt 5 etape până la finalul sezonului competițional

Arenele de fotbal din județul Bistrița-Năsăud au găzduit duminică, 15 mai, etapa cu numărul 21 a returului ligii cu numărul patru. Ajunsă la 53 de puncte, liderul clasamentului, FC Bistrița a bătut la scor de handbal pe cei de la Progresul Tăure, lanterna aceluiași clasament, echipă care nu are decât nouă puncte strînse în acest sezon competițional. Altfel, rezultatele complete ale etapei, arată în felul următor:

 

ACS DUMITRA – ECIRO FOREST TELCIU 6-1 (4-1)
ATLETICO MONOR – VIITORUL LECHINȚA 2-1 (0-1)
FC BISTRIȚA – PROGRESUL TĂURE 13-0 (3-0)
PROGRESUL NĂSĂUD – SPICUL SALVA 3-2 (1-1)
HENIU LEȘU – VOINȚA CETATE 1-4 (0-3)

SILVICULTORUL MAIERU – LUCEAFĂRUL ȘIEU 7-4 (5-0)

VOINȚA LIVEZILE a stat

Cinci etape mai sunt până la finalul sezonului competițional 2015-2016, următoarea rundă fotbalistică fiind programată pentru data de 22 mai, cu începere de la ora 16.00. Potrivit AJF Bistrița-Năsăud,, țintarul arată în felul următor: Voința Livezile – Heniu Leşu, Voinţa Cetate – Progresul Năsăud, Spicul Salva – FC Bistriţa, Progresul Tăure – Atletico Monor , Viitorul Lechinţa – ACS Dumitra, Eciro Forest Telciu – Silvicultorul Maieru, în timp ce Luceafărul Şieu stă.

La ora actuală, liderul acestui sezon competițional este FC Bistrița cu 53 de puncte, urmată de Dumitra cu 48 de puncte, în timp ce locul trei revine Progresului Năsăud cu 41 de puncte. La spatele clasamentului, se chinuie Telciul cu 13 puncte, Salva cu 11 și Progresul Tăure cu doar nouă puncte.

Categoria: Sport