Liderul bistrițean al USR, Călin Stan : Alianţa USR PLUS are reprezentanţi în toate cele 313 secţii de votare

Liderul bistrițean al USR, Călin Stan : Alianţa USR PLUS are reprezentanţi în toate cele 313 secţii de votare

Invităm cetăţenii să iasă la vot, duminică, 10 noiembrie. Este un vot decisiv pentru democraţie. Nu lăsaţi PSD să intre în turul doi – Călin Stan

 Călin Stan, preşedintele USR Bistriţa și  coordonatorul de campanie al Alianţei USR PLUS pentru alegerile prezidenţiale, la nivel judeţean, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă că Dan Barna a finalizat turneul prin ţară, parcurgând peste 11500 km, ajungând în toate judeţele României şi nu numai.

      „Invităm cetăţenii să iasă la vot, duminică, 10 noiembrie. Este un vot decisiv pentru democraţie. Nu lăsaţi PSD să intre în turul doi, o prezenţă mai mare a oamenilor la vot înseamnă un PSD mai mic. Ei au aceeaşi votanţi de câţiva ani, dar cu ultimele gafe, cred că şi electoratul lor şi-a dat seama că trebuie să voteze pe altcineva. Îi invită cu încredere să voteze pe Dan Barna, un om tânăr, care a intrat în politică în 2016 ca secretar de stat în Guvernul Cioloş”, a declarat Stan.

El  a precizat că Alianţa USR PLUS are reprezentanţi în toate cele 313 secţii de votare, chiar dacă USR are filiale doar în 24 de localităţi.