Liderii TNL din Regiunea de Nord-Vest discută politică la Sângeorz Băi. La şedinţă e aşteptat şi Ludovic Orban

Liderii TNL din Regiunea de Nord-Vest discută politică la Sângeorz Băi. La şedinţă e aşteptat şi Ludovic Orban

Oraşul Sângeorz Băi este astăzi gazda şedinţei regionale a organizaţiilor TNL din Maramureş, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Bihor şi Bistriţa-Năsăud. Potrivit preşedintelui TNL BN, Florin Moldovan, principalul scop al întâlnirii care va începe la ora 16.00, este evaluarea filialalor din zona de Nord Vest a României precum și trasarea sarcinilor organizaționale aferente perioadei 2018-2020.

„Totodata, tinerii liberali vor participa cu această ocazie și la „Sărbătoarea Străbunilor – Măsura Laptelui”, eveniment organizat de către Primăria orasului-stațiune împreună cu Consiliul Local, al cărui scop este trezirea la viață și păstrarea cu sfințenie a obiceiurilor strămoșești.

Prezenți la această întâlnire vor fi toți președinții filialelor județene ale TNL din acest areal, confirmându-și prezența și președintele TNL Mara Mareș precum și secretarul general al PNL Robert Sighiartău”, spune Florin Moldovan.

 

De asemenea, în cursul zilei este asteptat să se alăture tinerilor și președintele Partidului Național Liberal Ludovic Orban.

 

Categoria: Politica