Liberalul Sorin Hangan înainte de moțiune: Dumnezeu nu se ocupă de nimicuri. Azi nu ştiu dacă e o zi bună, dar joi sper că va fi, pentru toţi românii”

Liberalul Sorin Hangan înainte de moțiune: Dumnezeu nu se ocupă de nimicuri. Azi nu ştiu dacă e o zi bună, dar joi sper că va fi, pentru toţi românii”

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan a vorbit în stilul său caracteristic de moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă dar și de multele, chiar foarte multele încrengături de familie sau de partid, atât la nivel local cât și la nivel național: ” Minciuna este instituţionalizată peste tot, şi la nivel naţional şi la nivel local. L-am auzit pe Radu Moldovan  cum se ruga la Dumnezeu ca preşedintele Iohannis să nu mai prin dă un mandat. Noi, cei din PNL,  am fi putut să ne rugăm tot la Bunul Dumnezeu să dispară acest partid, PSD, care a făcut mult rău românilor şi României, dar am conştientizat un lucru: Dumnezeu nu se ocupă de nimicuri. Azi nu ştiu dacă e o zi bună, dar joi sper că va fi, pentru toţi românii”, a punctat Sorin Hangan.

” De primarul Crețu nu mai are rost să vorbim”

El a precizat că moțiunea este absolute obligatoriu să treacă pentru că: ” Nu ştiu dacă mai este bună o zi sub guvernarea PSD sau sub guvernarea administrativă locală. Nici măcar nu ştiu dacă putem face vreo diferenţă între doamna Dăncilă şi miniştrii săi, pe de o parte, şi viceprimarul Niculae şi consilierii PSD, pe de altă parte, pentru că de primarul Creţu nu mai are rost să vorbim. Ştim că ne-a băgat în datorii şi s-a retras. Cumva, nu există nicio diferenţă, acelaşi partid, aceleaşi năravuri, aceeaşi demagogie şi aceleaşi trădări. Dănicilă l-a trădat pe Dragnea, de ce Niculae nu s-ar face stăpân la Primărie urcat pe meterezele unei ipocrizii crase, cum că, vezi Doamne, el a vrut dar nu l-a lăsat Creţu. Sistemul social-democrat vieţuieşte pe spatele cetăţeanului”, a spus Sorin Hangan.

„Se dă din picioare, se aruncă praf în ochii bistriţenilor şi astfel ne întoarcem în epoca de piatră a tranziţiei postrevoluţionare. Cuvintele pesediştilor nu s-au schimbat în esenţă: „duşmanii de clasă vor să vă taie pensiile şi salariile”. Problema nu este că salariile bugetarilor sunt mari, cele ale medicilor, profersorilor şi ale altor categorii sociale trebuiau crescute. Dar când le creşte artificial din pix, fără să faci o reformă administrativă în toate doimeniile este chiar fix – pix”, a concluzionat liderul liberal bistrițean.

 

 

Categoria: Politica