luni, martie 30, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Liberalul Ovidiu Florean: Există interese economice pentru falimentarea SC LDP SA!

  Must Read

  Ordonanța Militară Numărul 4 din 29.03.2020/ DOCUMENT

  Având în vedere dispozițiile art. 24 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării...

  Raed Arafat, AVERTISMENT pentru managerii de spitale și medici: ‘Pacienții nu pot fi refuzați’

  Secretarul de stat Raed Arafat a lansat, duminică seara, de la sediul MAI, un avertismaent la adresa mangerilor sau...

  OM 4: Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat plafonarea prețurilor la energie electrică și termică, dar și la carburanți.

  Ministrul de Interne, Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat susțin o declarație...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Consilierul judeţean liberal, Ovidiu Florean, a vorbit astăzi în cadrul unei întâlniri cu presa la sediul acestei formaţiuni politice despre situaţia în care se găseşte SC LDP SA, firma Consiliului Judeţean şi care, are ca principal obiect de activitate, construcţii şi reparaţii de drumuri şi poduri.

  Potrivit lui Florean, pierderile pe le înregistrează SC LDP SA sunt uriaşe, fiind vorba de numai puţin de 26 miliarde de lei vechi. „ M-am pus în postura managerului de acolo, având expertiză managerială de 20 de ani, dar aşa o contra-performanţă, zău că nu am mai văzut. 26 miliarde de lei e o sumă ”, spune Florean.

  În opinia consilierului judeţean PNL există două variante care ar putea „explica” pierderea uriaşă: „ Eu cred că fie este vorba de o pierdere premeditată, dorită de anumite grupuri de  interese şi care şi-au propus privatizarea LDP pe trei lei sau chiar falimentarea acestei firme sau e chiar vorba de incompetenţă crasă, ceea ce e tot o chestiune penală, schimbându-se doar încadrarea juridică”, susţine Florean.

  Liberalul explică că s-a ajuns în această situaţie, dat fiind modul în care se fac angajările în aceste structuri aflate în subordinea Consiliului Judeţean: „ Toată conducerea de la LDP SA a fost numită pe bază de rubedenii sau de obedienţă. Eu cred că se impune intervenţia instituţiilor abilitate”, mai spune consilierul judeţean.

  Cine doreşte terenurile LDP-ului?

  Este o altă întrebare retorică pe care a adresat-o Ovidiu Florean: „ LDP are suprafeţe de teren care pot deveni zone de investiţii pe imobiliare şi sedii care pot fi închiriate, staţii de asfalt şi betoane, utilaje. Aşadar, ce interese există în acest moment asupra LDP?”.

  Ovidiu Florean nu înţelege cum poţi să ai o pierdere de 26 miliarde de lei vechi, în timp ce celelalte firme similare merg pe profit: „ Se pare că aşa-zişii liberali de la ALDE devin tot mai roşii în gândire şi vor neapărat să pună mâna pe activele LDP”.

  El a explicat că a descoperit toată această poveste observând cum, Consiliul Judeţean, prin intermediul unei hotărâri, intra acţionar la SC LDP Security, cu suma de 50 de lei la majorarea capitalului social, „ majorarea pe care eu o văd fără sens, capitalul LDP fiind 37.320 de lei, majorarea fiind de 0,13%, adică fără vreun efect”. Ovidiu Florean mai susţine că are informaţii care pretind faptul că există intenţia de-a despărţi cele două LDP-uri. Mai precis, drumurile şi podurile merg spre privatizare, în timp ce firma de pază merge pe profit, punctează Florean.

   

  - Advertisement -

  1 COMENTARIU

  1. No mancati-as, e groasa ! Ce poti sa mai zici, decat sa te scarpini in cur si in cap si sa bagi o suduiala.

  Comments are closed.

  - Advertisement -

  Latest News

  Ordonanța Militară Numărul 4 din 29.03.2020/ DOCUMENT

  Având în vedere dispozițiile art. 24 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării...

  Raed Arafat, AVERTISMENT pentru managerii de spitale și medici: ‘Pacienții nu pot fi refuzați’

  Secretarul de stat Raed Arafat a lansat, duminică seara, de la sediul MAI, un avertismaent la adresa mangerilor sau medicilor care refuză să interneze...

  OM 4: Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat plafonarea prețurilor la energie electrică și termică, dar și la carburanți.

  Ministrul de Interne, Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat susțin o declarație de presă, privind noi măsuri...

  ÎN LINIA ÎNTÂI: Trecem prin satele județului și atunci când oamenii ne văd echipați complet, în alb, își fac semnul Crucii, pentru că știu...

  Misiunile pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 sunt gestionate în sistem integrat de către Centrul Județean de Conducere și Coordonare a...

  Alte două cazuri de infecție cu noul coronavirus s-ar fi înregistrat la Năsăud

  Alte două cazuri de infecție cu noul coronavirus s-ar fi întregistrat la Năsăud, acolo unde cifra infectaților ar ajunge astfel la 5....
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -