Liberalul Florin Moldovan îi scrie ministrului Ioan Deneş

Liberalul Florin Moldovan îi scrie ministrului Ioan Deneş

Domnule Deneş,
Cu tot respectul pe care vi-l port, vă rog, nu vă folosiţi de o tragedie din cauza căreia şi-au pierdut viaţa atâţia tineri ca unealtă a unei răfuieli politice. Nu este drept şi nici creştineşte. Cu siguranţă nu este vorba de o ‘mână criminală’ a Preşedintelui României cum nu este nici vina PSD-ului. De altfel nu am susţinut niciodată că ar fi vorba de altceva decât de neglijenţa şi nepăsarea autorităţilor de a-şi face treaba. Vă scriu aceste lucruri fiindcă domnule Deneş, tindem să fim ipocriţi atunci când inducem în mentalul colectiv că Iohannis ar fi fost în spatele Colectiv deşi nu avem dovezi dar uităm cu desăvârşire să ne delimităm de atrocităţile mineriadelor iniţiate de către Preşedintele Iliescu – de alftel preşedinte de onoare al dumneavoastră.
O altă chestiune la care faceţi referire în textul dumneavoastră este că Iohannis vrea să îşi pună guvernul său la fel ca în 2015. Acum vă întreb domnule ministru, nu cumva aţi votat şi dumneavoastră acel Guvern Ciolos? Nu de alta dar ştim cu toţii că PSD-ul a votat acel guvern…cu două mâini…în consecinţă..nu vă delimitaţi de ceea ce votaţi.
Ştiu că sunteţi membru al executivului şi e de înţeles că doriţi să rămaneţi cu portofoliul de la Ministerul Apelor şi Pădurilor (păduri care apropo, se consideră a fi furate chiar şi acum când vă scriu acest text) dar asta nu înseamnă că nu pot exista nemulţumiri legate de modul în care este condus Guvernul de către dna.Viorica Dăncilă şi nici aceptabile derapajele dânsei.
Aşadar domnule ministru Deneş, nu vă erijaţi într-un insigator al urii împotriva unei persoane ci mai degrabă dovediţi că dumneavoastră sunteţi un model de urmat şi un om în adevăratul sens al cuvântului.

Categoria: Politica