Liberalii Stelian Dolha, Diana Morar și Viorel Peica de la AgroArdeal, business comun pe brichete de rumeguș

Liberalii Stelian Dolha, Diana Morar și Viorel Peica de la AgroArdeal, business comun pe brichete de rumeguș

Agro Ardeal a intrat într-o afacere cu fostul deputat PNL Stelian Dolha dar și cu șefa femeilor liberale, avocata Diana Morar. Potrivit Dianei Morar, scopul inițial al Happy Pet Trading SRL, cu sediul social în Orheiu Bistriței, a fost, într-adevăr, producerea de mâncare pentru cîini și pisici: ” Mai précis a fost vorba de produse de recompensă”, ne-a spus Diana Morar.

Contactat telefonic, prim-vicepreședintele PNL BN Stelian Dolha ne-a spus întreaga poveste: ” Ne-am gândit mult la ceea ce trebui să facem, iar prima idée să spun așa ne-a dus cu gândul la produsele de reconpensă pentru animalele de companie. Din păcate, nu am reușit să aducem o asemenea linie de producție la Bistrița iar asta, nu neapărat, din cauza noastră. Așa că am pus pe picioare o afacere pentru producerea unor brichete de rumeguș și una păentru producerea de cărbuni pentru grătar. Deocamdată, funcționăm pe linia de brichete de rumeguș”, ne-a explicat Stelian Dolha.

Întrebat care este cea mai mare problem cu care se confruntă în administrarea acestei afaceri, Dolha a precizat că e vorba de lispa de resurse umane: ” Nu găsim oameni dornici să muncească cu adevărat. Nu știu ce vom face, dar văd că nu prea mai este chef de muncă în țara asta”, a conchis Stelian Dolha.

Categoria: Afaceri