Liberalii şi-au lansat candidaţii la alegerile locale din 5 iunie – STELIAN DOLHA: Împreună întinerim Bistriţa, împreună cu Eugen întinerim Bistriţa-Năsăud.

Liberalii şi-au lansat candidaţii la alegerile locale din 5 iunie – STELIAN DOLHA: Împreună întinerim Bistriţa, împreună cu Eugen întinerim Bistriţa-Năsăud.

Peste 500 de liberali din toate cele 62 de localităţi ale Bistriţei-Năsăud au luat în această seară parte la evenimentul care a marcat lansarea oficială a candidaţilor PNL la alegerile locale din 5 iunie 2016. La Metropolis au fost prezenţi câţiva lideri regionali liberali, printre care Lucia Varga, fost ministru al Pădurilor sau europarlamentarul Daniel Buda.

Stelian Dolha, cel mai important candidat a vorbit despre faptul că deşi a intrat într-o bătălie cât se poate de grea şi de complicată, el o va câştiga: “Mă lupt cu un competitor redutabil. Se spune că este greu de bătut Ovidiu Teodor Creţu. Eu vă spun că de o lună de zile, de când sunt pe meterezele acestei redute, oamenii îmi spun un singur lucru: Daţi-l jos pe  Creţu că ne-am săturat de el. (…) De o lună de zile mă uit în ochii oamenilor şi îmi spun că Ovidiu Teodor Creţu poate fi bătut. Dacă sunteţi alături de mine, pe 5 iunie sărbătorim victoria în Bistriţa. Este o competiţie cu alegătorii noştri, care după 26 ani ne spun că acum nu mai au răbdare, care s-au săturat să fie minţiţi, s-au săturat să le fie spuse poveşti fără acoperire. Mulţi dintre dvs. Ştişi că este cea mai grea bătălie din 1990 încoace. În această bătălie am decis să candidez şi nu oriunde, pe una din cele mai grele redute pe care PNL le are, Bistriţa. Să ştiţi că puteam să stau deoparte să fiu spectator”, a spus Stelian Dolha.

 

Stelian Dolha a precizat că nu ştie ce înseamnă un obstacol politic, fiindcă are déjà “stomac de politician”, asta pentru că ştie că “munca susţinută, determinarea, entuziasmul duc numai la victorie”.

“Asta este pactul meu cu dumneavostră. Împreună, dar numai împreună, nu dispersaţi, nu separaţi, nu amăgiţi de fata morgana, câştigăm Bistriţa şi Bistriţa-Năsăud. Împreună întinerim Bistriţa, împreună cu Eugen întinerim Bistriţa-Năsăud. Este pactul nostru cu dvs.: facem din Bistriţa un oraş din care să nu ne mai plece copiii. Schimbare până la capăt. Câştigăm”, a conchis Stelian Dolha.

 

Categoria: Politica Locala