Liberalii bistriţeni nu s-au decis încă dacă vor vota bugetul propus de primarul Creţu pe anul 2016

Liberalii bistriţeni nu s-au decis încă dacă vor vota bugetul propus de primarul Creţu pe anul 2016

Liberalii bistriţeni nu s-au decis încă dacă vor vota bugetul propus de primarul Creţu pe anul 2016. În ceea ce îi priveşte pe cei doi consilieri PNL care au votat alături de PSD, Hangan a confirmat faptul că au fost doar avertizaţi. Nu au fost luate măsuri extreme, a spus co-preşedintele PNL Bistriţa.

Consilierii liberali municipali bistriţeni s-au întâlnit astăzi cu presa, principalul subiect fiind centrat în jurul bugetului municipiului Bistriţa pe anul în curs. Criticile au vizat faptul că Ovidiu Creţu nu respectă etapele legale pentru promovarea bugetului sau că pur şi simplu, aruncă banii bistriţenilor pe fereastra larg deschisă a unor proiecte inoportune.

Cu toate acestea, co-preşedintele PNL Bistriţa, Sorin Hangan spune că încă nu a fost luată o decizie clară în ceea ce priveşte votul din şedinţa de consiliu local de marţi, 2 februarie, atunci când are loc discuţia finală asupra bugetului.

În privinţa celor doi consilieri liberali, Vasile Moldovan, respectiv Gavrilă Benţa şi care au votat alături de PSD şi primarul Creţu în ultima şedinţă de consiliu municipal din 2015, Hangan a confirmat faptul că cei doi au fost doar avertizaţi, fără a mai fi luate şi alte măsuri

Reamintim faptul că proiectul de buget al Bistriţei prevede un total de venituri de 215, 5 de milioane lei, iar cheltuielile sunt de 251,963 milioane lei, deficitul fiind asigurat din excedentul anului 2015 şi fiind destinat exclusive investiţiilor, fiind vorba de o sumă care trece de 30 de milioane de lei.

Categoria: Politica Locala