joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  Liberalii bistrițeni au plantat brăduți și au făcut politica pădurii la Ocolul Silvic Feldru

  Must Read

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL


  Liberalii bistrițeni au ales ca în acest final de săptămână să planteze brăduți în cadrul unei acțiuni comune organizate cu sprijinul Ocolului Silbic Feldru și al primarului Grigore Țiolan. Au pus mâna pe lopată și brăduțul în pământ: Ioan Turc, președinte al PNL BN, cei doi prim-vicepreședinți, Stelian Dolha și Samuel Coman, Diana Morar, șefa femeilor liberale.

  Ioan Turc: ” Pădurea este un univers pe care suntem obligați să-l înțelegem și sa-l respectăm. Am trăit o zi plină alături de colegii mei liberali pe care îi felicit pentru inițiativă și pentru implicare. Le mulțumesc primarului Grigore Țiolan şi silvicultorilor comunei FELDRU pentru ospitalitate si pentru tot ceea ce ne-au învățat.

  Diana Morar: ” Pădurea, simbol al Eternității la români, a fost laitmotivul modului in care OFL și TNL, cu sprijinul  primarului  comunei Feldru, Grigore Țiolan, alături de liderii liberali bistritenti au ales sa sărbătorească Centenarul Marii Uniri.

  Ideea noastră a pornit din dorința de a întreprinde in ceas aniversar unic pe care cu totii îl traim anul acesta, o acțiune care sa dăinuie in timp și care sa ne aduca pe toți împreuna acum și pe viitor. Astfel, Impreuna cu inimoșii membrii ai Ocolului Silvic Feldru, sub îndrumarea directa a lui Emilian Horga, șeful ocolului, am pus bazele unei păduri simbol, Pădureacentenara, care, speram ca de la an la an sa unească și mai multe forțe pentru a o spori.

  Chiar dacă acțiunea noastră este la început, având in aceasta prima faza o valoare mai mult simbolica fata de ceea ce se desfășoară cu adevărat ca activitate de plantare in cadrul Ocolului, am fost cu totii incantați sa ne aducem mica noastră contribuție in a susține pădurea, un tărâm ce copleșește ca trăiri și simțire.

  Acțiunea noastră de suflet nu ar fi putut avea loc fără implicarea unei persoane cu suflet mare și care simte românește: primarul Grigore Țiolan. La rândul nostru ii mulțumim din suflet pentru aceasta experiența unica!”.

  - Advertisement -

  1 COMENTARIU

  Comments are closed.

  - Advertisement -

  Latest News

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.

  Încă 4 pacienți internați la SJU Bistrița au fost diagnosticați cu gripă de tip A

  Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Informașia este confirmată de purtătorul de cuvânt al...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -