Lechinţa va avea un centru SMURD şi o subunitate de pompieri. Investiţia are o valoare de 1 milion de lei

Lechinţa va avea un centru SMURD şi o subunitate de pompieri. Investiţia are o  valoare de 1 milion de lei

Lechinţa va avea un centru SMURD şi o subunitate de pompieri. Investiţia în valoare de 1 milion de lei va fi susţinută de primăria din localitate dar şi de consiliul judeţean.
Viitorul centru SMURD va fi amplasat chiar în central comunei Lechinţa,mai précis în spatele noii primării care va fi dată în folosinţă la sfârşitul lunii martie. Aici vor lucra 30 de persoane, centrul urmând să fie dotat cu autospeciale de intervenţie şi ambulanţe.
Centrul SMURD va acoperi întreaga zonă de câmpie a judeţului Bistriţa-Năsăud, maşinile de intervenţie trebuind să intervină în comunele Matei, Sînmihai,Miceşti şi Silivaşu de Câmpie dar şi în Urmeniş.

ROMEO FLORIAN: ” Azi,după licitații,contestații, proceduri schimbate, am semnat contractul de lucrări pentru construcția subunității de pompieri și Smurd în comuna Lechința.Sper ca în cel mai scurt timp posibil,să devină operativă.Mulțumesc încă odată Consiliului Județean pentru sprijin,domnului colonel Florea pentru aportul său,și nu în ultimul rând Președintelui CJ,domnul Emil Radu Moldovan.O investiție importantă pentru Lechința,dar și pentru întreaga zonă de câmpie a județului nostru”, a anunţat primaru comunei Lechinţa.

Categoria: LECHINŢA