Lasă Leneșii Acasă. Nu-i trimite în Parlament!

Lasă Leneșii Acasă.  Nu-i trimite în Parlament!

Schimbarea clasei politice este pentru unii doar un slogan. Nu putem gândi altfel când vedem “performanțele politice” ale candidaților propuși  cap de listă și retorica demagogică a acestora.

Vedem  aceiași oameni care au tras chiulul în Parlament, care abia au fost capabili să scoată o frază într-o ședință parlamentară sau care în 4 ani nu a debitat nimic, nicio idee, niciun cuvânt.

ACEȘTIA REPREZINTĂ SISTEMUL POLITIC ACTUAL, IPOCRIT ȘI NEPERFORMANT!

PNL propune numărul 1 la Camera Deputatilor,  pe Robert Sighiartau, consilier județean care timp de 4 ani “a dormit” în Consiliul Județean. Zero inițiative, Zero proiecte pentru județul
Bistrita-Năsăud
. Acum vorbește despre responsabilitate dar nu raspunde pentru lipsa sa de implicare, ne vorbește despre  înțelepciune dar face jocurile politice ale unor politicieni versați, ne vorbește de sacrificiu dar cei sacrificați suntem noi. CÂTĂ IPOCRIZIE LA UN OM TÂNĂR!

LASĂ LENEȘII ACASĂ! Nu-i trimite în PARLAMENT!

 PNL propune numărul 1 la Senat, pe Ioan Turc, fost Deputat, care într-un an de mandat a avut o performanta rară: 22 secunde discurs în Parlament și Zero Proiecte, într-un mandat întreg “performanțele” ar fi fost de 4 ori mai mari.  Acum ne spune ”că avem nevoie de lideri care să înțeleagă problemele reale ale oamenilor și care să acționeze efectiv doar în folosul acestora”.
DE CE N-AȚI FĂCUT ASTA PÂNĂ ACUM, domnule. Turc?

LASĂ LENESȘII ACASĂ! Nu-i trimite în PARLAMENT!

 PSD propune pentru Camera Deputaților, pe Daniel Suciu, care în actualul mandat de deputat a reușit să facă tot posibilul pentru a fi catalogat cu “Risc Ridicat” la categoria Stat de Drept. A susținut SUPER IMUNITATEA PARLAMENTARĂ ȘI PENSIILE SPECIALE pentru parlamentari și a respins creșterea alocațiilor pentru copii. ALE CUI INTERESE LE SUSȚINETI domnule SUCIU?

LASĂ LENEȘII ACASA! Nu-i trimite în PARLAMENT!

ALDE propune numărul 1 pentru Camera Deputaților, pe Ion Țintean, veșnicul politican, fost deputat, clasat în topul celor mai mari chiulangii, cu 49% prezență la ședințe și doar 15 minute/ an intervenții în plen. Acum dorește un nou mandat spunând că știe ce trebuie să facă.

DE CE NU AȚI FĂCUT NIMIC CÂND AȚI AVUT OCAZIA, domnule Țintean?

LASĂ LENEȘII ACASĂ! Nu-i trimite în PARLAMENT!

Sper că Duminică, 11 decembrie, bistrițenii să iasă la vot, pentru că este vorba despre viitorul județului nostru, și să analizeze atent care sunt opțiunile ca să nu se lase înșelați de demagogia și ipocrizia unora dintre candidați, care vor să pară altceva decât sunt.

AVEM ȘANSA SĂ SCHIMBĂM CLASA POLITICĂ ACTUALĂ!

 

Sunt Ionuț Simionca

Candidatul PMP la Camera Deputaților