La prima rectificare liberală a bugetului, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a primit ”zero cu minus”

La prima rectificare liberală a bugetului, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a primit ”zero cu minus”

A spus-o astăzi președintele Consiliului Județean Radu Moldovan, explicația acelui ”zero cu minus” fiind că instituției pe care o conduce i-au fost retrase sumele de bani necesare acoperirii drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale”.

”Nu am nicio explicație, nu știu de ce nu am primit acești bani la rectificarea care a dus deficitul de la 3 la 4,3%, pe lângă cele 2 miliarde de dolari pentru rachetele de la americani, pe lângă F16, pe lângă toate celelalte. Conform declarațiilor premierului și ministrului că autoritățile locale vor fi sprijinite, am primit zero cu minus, adică retragerea sumelor din buget pe care le aveam pentru cei cu CES. Poate le plătesc ei direct, nu știu… sau nu se mai acordă”, a spus Radu Moldovan.

Moșul Galben să aibă în geantă măcar banii de funcționare a CJ BN

”Eu sper ca Moșul galben să aibă la el măcar geanta cu obligațiile, nu cu cadouri. Consiliul Județean e bogat, am gândit așa de bine perioada asta încât avem toate resursele necesare pentru investiții anul viitor, bani de drumuri, de tot ce ne trebuie. Sperăm să primim bani de funcționare, dar dacă nu eu sunt dispus să lucrez și pro bono pentru cetățeni. Nu știu dacă sunt dispuși și funcționarii, dar eu pot lucra pro bono”, a conchis  Radu Moldovan.

Categoria: Politica

Scrie un comentariu

<