La Ilva Mare oamenii vor îngheța la iarnă datorită unei legi prost gândite

La Ilva Mare oamenii vor îngheța la iarnă datorită unei legi prost gândite

La târgul de la Ilva Mare, am întâlnit oameni primitori, calzi și buni. Viața în satele de munte ale județului este aspră, dar oamenii s-au obișnuit cu ea. Nu se obișnuiesc, însă, cu greutățile făcute de politicienii incompetenți, care au votat legi strâmbe.

Birocrația APIA, întîrzierea plății subvențiilor , lipsa cadastrului și mai nou, criza lemnelor de foc se datorează modului în care au înțeles politicienii de azi nevoile oamenilor.

Un bătrînel simpatic mi-a spus că va îngheța la iarnă pentru că nu poate să-și cumpere  o căruță de lemne de foc întrucât intermediarii cer prețuri prea mari iar direct de la proprietarii de pădure  nu mai poți cumpăra. Oare doamna Doina Pană, inițiatoarea și susținătoarea acestei legi s-a consultat cu oamenii care locuiesc în satele de munte? La Ilva Mare cu siguranță nu a întrebat pe nimeni, oamenii nici nu au auzit de Doina  Pană cu atât mai puțin să o fi  văzut vreodată pe acolo.

Este o dovadă că avem politicieni care s-au rupt total de nevoile oamenilor. Au uitat să-i întrebe, să-i asculte dar mai ales să-i înțeleagă pe cei care i-au votat.

Politicienii de azi trebuie schimbati, pentru asta candidez.

Ionut Simionca, candidat PMP la Camera Deputatilor

(PE)