LA CINE DUC FIRELE DIN SCANDALUL HEXI PHARMA???

LA CINE DUC FIRELE DIN SCANDALUL HEXI PHARMA???

În scandalul HEXI PHARMA, tăcerea DNA ne arată că FIRELE AFACERII duc în locuri pe care Codruța Kovesi NU ÎNDRĂZNEȘTE să le deranjeze. A CUI PUȘCULIȚĂ ERA FIRMA HEXI PHARMA?

 

În Afacerea dezinfectanților ne confruntăm cu o implicare a Mafiei românești în Sistemul de sănătate. Cine are interesul ca acest adevăr să fie trecut cu vederea? Guvernul Dacian Cioloș a luat primele măsuri din Planul decis în stare de urgență pentru a contracara Criza de încredere în Sistemul de Sănătate provocată de Scandalul dezinfectanților.

Asta înseamnă măsuri menite a descoperi spitalele unde sunt folosiți dezinfectanți dubioși pentru a le retrage. Astfel se face ceva pentru ca românii să nu se mai teamă că vor muri cu zile dacă se internează în spitale. Tot Dacian Cioloș a purces și la măsurile pe termen lung, în stare să elimine multe dintre neregulile din Sistem.
Numai că acest aspect – al măsurilor de contracarare a Crizei de încredere, e doar unul dintre aspectele Scandalului dezinfectanților.
Celălalt aspect – după opinia mea cel mai grav, se referă la Mafia care stă în spatele Afacerii.

CITESTE MAI MULT IN – http://www.evz.ro/in-scandalul-hexi-pharma-tacerea-dna-ne-arata-ca-firele-afacerii-duc-in-locuri-pe-care-codruta-kovesi-nu-indrazneste-sa-le-deranjeze-a-cui-pusculita-era-firma-hexi-pharma.html

 

Categoria: Anchete