joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  Județul Bistrița-Năsăud va avea doi subprefecți: unul liberal și altul (a) de la PMP: E vorba de Eugen Curtean și de Ștefania Stere de la PMP

  Must Read

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Informația legată de numirea în viitor a doi subprefecți pentru județul Bistrița-Năsăud a fost confirmată de actualul prefect, Stelian Dolha, care a scăpat și porumbelul atribuirilor politice, dar nu a vrut să folosească și nume în acest sens.

  de Rian Farcașiu

  Astfel, din partea liberalilor va fi numit, cel mai probabil, Eugen Curtean, „absolvent” al „școlii de prefecți/funcționari publici” de la Sîngeorz-Băi. Curtean este consilier județean și un jurist respectat. Cu toate acestea, Eugen Dicones a participat la un concurs pentru ocuparea unui post de inspector asistent la Sîngeorz-Băi, un funcționar de orășel rural.

   

  Curtean a fost admis în urma dificilului concurs pentru ocuparea postului de funcționăraș, suficient pentru a fi luat în calcul pentru scăunelul de „subu”, adică de subprefect. Are deja vechime la locul de muncă, chiar dacă nu l-a prea văzut nimeni prin orașul-stațiune, acum fiind în așteptarea ordinului de numire semnat de premierul Ludovic Orban.

   

  Pentru celălat scaun de subprefect s-a apelat la PMP, partid cu care se poată negocieri solide încă de la căderea guvernului PSD. Chiar dacă pemepiștii nu se consideră ca fiind la guvernare, aceștia își negociază poziții în diverse posturi mai mult sau mai puțin cheie. Până la această oră, Ionuț Simionca, deputatul PMP de BN și președintele filialei județene, a obținut un post de secretar de stat (Ministerul Sănătății), precum și cel de subprefect de Bistrița-Năsăud. Astfel, pentru poziția de subprefect PMP a fost luat în vizor beclenarul Caius Cîrcu, dar se pare că acesta a refuzat propunerea, căci are alte gânduri mai… „locale”. Astfel, conform surselor noastre, în cărți ar fi intrat două femei: profesoara Silvia Galben și avocata Ștefania Stere.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.

  Încă 4 pacienți internați la SJU Bistrița au fost diagnosticați cu gripă de tip A

  Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Informașia este confirmată de purtătorul de cuvânt al...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -