Josenii Bîrgăului a rămas fără viceprimar : Tudorel Ciotmonda a ieşit la pensie

Josenii Bîrgăului a rămas fără viceprimar : Tudorel Ciotmonda a ieşit la pensie

Primarul comunei Josenii Bîrgăului, Nicolae Vrâncean ne-a confirmat astăzi faptul că Tudorel Ciotmonda, fost primar timp de mai multe mandate  şi de ceva timp viceprimar al comunei a ieşit la pensie. Vrâncean spune că, deocamdată, va lucra singur cel puţin până în primăvara anului viitor.

Edilul ales în 2016 pe lista PSD ne-a precizat că în Josenii Bârgăului au fost sau sunt în curs de implementare proiecte în valoare de peste 5 milioane de euro.

Reamintim faptul că în luna septembrie nu mai puţin de 293 de imobile au fost  înscrise în Cartea Funciară în comuna Josenii Bârgăului prin Programul Național de Carte Funciară și Cadastru.

„Comuna Josenii Bârgăului și comuna Miceştii de Câmpie sunt primele comune în care s-au finalizat lucrările de cadastru prin intermediul PNCCF contractate în 2016. A fost un proiect foarte important și greu de îndeplinit, dar prin concursul mai multor factori –  primărie, proprietari și firmă de cadastru –  a ajuns la final cu succes. Felicitări domnului primar Nicolae Vrîncean și echipei sale de la Primăria Josenii Bârgăului, expertului topograf Ovidiu Bruj și Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bistrița-Năsăud”, a spus atunci preşedintele Consiliului Judeţean Radu Moldovan..

Categoria: Administratie