ISU Bistriţa-Năsăud şi-a prezentat în faţa bistriţenilor drapelul de luptă primit de la preşedintele României (VIDEO)

ISU Bistriţa-Năsăud şi-a prezentat în faţa bistriţenilor drapelul de luptă primit de la preşedintele României (VIDEO)

Scurt şi foarte bine organizat. În acest fel poate fi caracterizat evenimentul desfăşurat astăzi pe Pietonalul bistriţean de către pompierii  de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Practic, ISU BN a sărbătorit Ziua de 13 septembrie, ziua pompierilor din România, cu două zile mai târziu, deoarce, pe data de 13 septembrie, reprezentanţii pompierilor bistriţeni în frunte cu inspectorul şef Constantin Florea, primind din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis drapelul de luptă al unităţii, sigur, alături de ale 10 inspectorate similare.

Inspectorul şef Constantin Florea ne-a explicat faptul că unitatea pe care o conduce a primit acest drapel de luptă, deoarece vechiul drapel, cel al Grupului de Pompieri Bistriţa-Năsăud, a devenit „drapel de onoare” după transformarea unităţii militare în Inspectorat pentru Situaţii de Urgenţă.

La ceremonial au fost prezenţi, subprefectul Ciprian Ceclan, administratorul judeţului Florin Moldovan, primarul Ovidiu Creţu, şefii instituţiilor militarizate, reprezentanţii la vârf ai SRI, STS sau SPP.

Defilarea cadrelor ISU Bistrița – Năsăud și Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bistritaîn faţa comunităţii pe care o deservesc #Bistriţa. #POMPIERII #comunitate #unită

Posted by ISU Bistrița – Năsăud on 15 Septembrie 2017

 

Categoria: EVENIMENT