IRINA DE LA MTV, ACUM PRIMĂRIŢĂ vine la Bistriţa

IRINA DE LA MTV, ACUM PRIMĂRIŢĂ vine la Bistriţa

Sâmbătă, 5 Noiembrie 2016, organizaţia judeţeană a Tineretului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, organizează o cafenea politică cu tema “Tineri în administrația publică din România”. Evenimentul va avea loc la Atelierul de Cafea din municipiul Bistriţa (Gheorghe Șincai, nr. 26), la ora 17.00. Invitatul special al tinerilor bistriţeni este Irina Onescu, primarul comunei Petriş din judeţul Arad.

Irina Onescu, absolventă a Facultății de Relații Publice și Științe ale Comunicării din cadrul Universității București, s-a născut şi a crescut în capitală, ajungând pentru prima dată în localitatea de pe pe Valea Mureşului la vârsta de doi ani. Părinţii săi, de profesie geologi, veneau adesea în delegaţii şi s-au  îndrăgostit de zonă, astfel că în anul 1991 şi-au cumpărat o casă în Petriş, Irina petrecandu-şi multe din vacanţe acolo. În 2011, Irina a ales să se stabilească definitiv în satul arădean, care i-a cucerit inima.

La doar 31 de ani, Irina Onescu a decis să candideze pentru funcţia de primar a localităţii arădene, ca urmare a tragediei din Clubul Colectiv, hotărând că este momentul să se implice în ceea ce înseamnă administrația publică din România. A ales să candideze independentă, câştigând alegerile la limită faţă de principalul contracandidat.

Prin temele abordate în cadrul cafenelei, tinerii liberali vor sa dea un exemplu real tuturor tinerilor că barierele legate de o implicare în viaţa administrativă a comunităţii în care trăiesc pot fi depăşite cu success. Dezbaterea va fi moderată de către Garvilă Urs.

Categoria: Politica