ÎPS Andrei Andreicuţ a vizitat proiectul TĂŞULEASA SOCIAL de la Piatra Fântânele

ÎPS Andrei Andreicuţ a vizitat proiectul TĂŞULEASA SOCIAL de la Piatra Fântânele


Prezent la mănăstirea de maici din Piatra Fântânele în cadrul slujbei officiate cu ocazia marii sărbători a Naşterii Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, ÎPS Andrei Andreicuţ, a făcut şi o scurtă vizită la Tăşuleasa Social, proiect iniţiat de Alin Uşeriu Uhlman. El a ajuns la Tăşuleasa Social însoţit de prefectul Ovidiu Frenţ dar li de doctorul Mircea Gelu Buta.

În fapt, chiar prefectul Frenţ a făcut public această întâlnire: “ Cred că, deși nu am intrat încă în Anul Centenarului, este momentul să ne unim toate forțele și toate energiile pozitive pentru lucrurile importante care ne privesc și ne responsabilizează. Printre acestea sunt și cele de preocupare activă pentru munte și pădure, pentru un mediu curat și sănătos, pentru formarea tinerilor voluntari și educarea tuturor generațiilor în respectul față de natură. Aici este nevoie de implicarea familiei, a instituțiilor (mai ales a școlii), a ONG-urilor dar și a bisericii.
Salut prezența ÎPS Andrei în centrul de greutate al acestor preocupări, ”Tășuleasa Social”, unde am avut bucuria să ”conectez” doi oameni dragi mie și foarte influenți în domeniile lor care au discutat despre activități comune pentru reușita proiectelor sociale și de mediu care, sunt convins, vor face mai frumoasă viața celor care locuim în această parte a unui glob tot mai agitat, mai nesigur și mai fierbinte, in all means…
* Slujba de la Mănăstirea Piatra Fântânele (unde maicile educă și îngrijesc copiii săraci din zonă) a avut ca și punct culminant un cuvânt de învățătură despre importanța demografiei și educației pentru noi ca și țară. Nimic nu e întâmplător!”, a scris Frenţ.

 

 

Categoria: EVENIMENT