Ionuţ Simionca sare direct la gâtul PSD: Să plece de la Guvernare dacă e condus de iresponsabili!

Ionuţ Simionca sare direct la gâtul PSD: Să plece de la Guvernare dacă e condus de iresponsabili!

Parlamentarii PMP par să îşi fi pierdut răbdarea cu aşa-zisele crize politice din interiorul PSD. În opinia preşedintelui PMP BN, deputatul Ionuţ Simionca, Partidul Social Democrat este „ un partid mare dar e condus de nişte iresponsabili”.

Afirmaţiile au fost făcute în cadrul primei conferinţe de presă din 2018. Potrivit lui Simionca, „beţia de putere a preşedintelui Dragnea” are rolul doar de a divide acest partid, însă românii nu sunt interesaţi de taberele din PSD, ci de cum îşi duc traiul.

„Românii o duc greu. PSD trebuie să fie responsabil şi să-şi asume deciziile, nu să vină cu scuze că Grindeanu nu a fost bun, acum Tudose nu-i bun. Niciunul nu sunteţi buni, plecaţi cu toţii acasă. Dacă eraţi buni, făceaţi treabă. De un an de zile sunt la guvernare şi singurul lucru pe care au reuşit să-l facă este să-şi schimbe propriul guvern. Politicile socialiste ale lor nu fac decât să arunce România într-o criză. Pe noi ca români şi bistriţeni ne interesează să scadă preţurile la combustibil, să rezolvăm criza lemnului de foc, să avem o strategie naţională de implementare a reţelelor de gaze naturale. (…) Ce se întâmplă acum nu e normal şi e iresponsabil din partea PSD. Ar trebui să-şi dea cu toţii demisia. Ei doar îşi împart nişte funcţii”, a conchis parlamentarul bistriţean.

 

Categoria: Politica