Ionuț Simionca, PMP: Rezultatele pe care le-am obținut mă încurajează să lupt în continuare pentru proiectele pe care le-am inițiat și pentru bistrițeni.

Ionuț Simionca, PMP: Rezultatele pe care le-am obținut mă încurajează să lupt în continuare pentru proiectele pe care le-am inițiat și pentru bistrițeni.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a vorbit astăzi, despre importanța votului de la 10 noiembrie, de faptul că, pentru PMP Bistrița-Năsăud, scorul de la prezidențiale este unul bun, în contextul în care acesta marchează o creștere cu 1,3 procente a sprijinului pentru partid față de alegerile europarlamentare din mai.

Ionuț Simionca: ” Mă bucur să constat că munca echipei noastre, care a fost implicată trup și suflet în aceste alegeri, a fost apreciată de locuitorii județului Bistrița-Năsăud. Tot respectul meu pentru colegii mei, fără a căror muncă și dedicație nu am fi reușit să ajungem în casele și în sufletul oamenilor.
Pentru PMP Bistrița-Năsăud, scorul de la prezidențiale este unul bun, în contextul în care acesta marchează o creștere cu 1,3 procente a sprijinului pentru partid față de alegerile europarlamentare din mai.

În urma scrutinului electoral de duminică, se impun următoarele concluzii:
1. La alegerile prezidențiale, votul politic a contat foarte mult, această ecuație avantajând hotărâtor partidele mari.

2. Dacă am fi început campania candidatului PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, încă de anul trecut, cu siguranță scorul pe care l-am fi obținut ar fi fost mai bun.

3. La nivel județean, scorul PMP a fost peste ALDE și Pro România. În același timp, diferența dintre USR și PMP s-a redus în ultimele 5 luni de la 10% la puțin peste 3%.
În urma acestei campanii, echipa din care fac parte a devenit mai închegată și mai puternică, iar bistrițenii ne percep drept niște oameni serioși, gospodari puși pe treabă.

În ceea ce mă privește, prioritățile mele nu s-au schimbat, iar munca mea merge mai departe. Rezultatele pe care le-am obținut mă încurajează să lupt în continuare pentru proiectele pe care le-am inițiat și pentru bistrițeni”.

Categoria: Politica

Scrie un comentariu

<