Ionuţ Simionca (PMP): Avem un Guvern „croit” după interesele de partid și nu după nevoile administrative ale României.

Ionuţ Simionca (PMP): Avem un Guvern „croit” după interesele de partid și nu după nevoile administrative ale României.

Continuăm să consemnăm poziţiile şi părerile celorlalţi parlamentari ai BN faţă de numele miniştrilor din noul Guvern Grindeanu. Dacă cei din PSD au avut numai cuvinte de laudă, dreapta bistriţeană are cu totul şi cu totul alte păreri.

Potrivit celor spuse de deputatul Ionuţ Simionca, preşedinte al PMP BN, Guvernul Gridneanu este unul al intereselor de partid: „Asa cum ne așteptăm, avem un Guvern croit după interesele de partid și nu după nevoile administrative ale României.
Mâine, vor avea loc la Parlament audierile miniștrilor guvernului Grindeanu, în comisiile de specialitate. Domnul Petre Daea, nominalizat pentru funcția de ministru al agriculturii, va fi prezent la Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara și servicii, pentru a- și prezenta programul în baza căruia se angajează sa conducă acest minister în următorii patru ani.
În calitate de membru al acestei comisii, adresez tuturor celor interesați de acest domeniu, în mod special bistrițenilor, rugămintea de a formula întrebări pentru viitorul ministru, pe care i le voi adresa în numele dumneavoastră, cu ocazia audierilor de mâine”.

Franta: 67 de milioane de locuitori- 16 ministri; Germania: 82 de milioane de locuitori – 15 ministri; România: 20 de milioane de locuitori- 27 de miniștri!

Categoria: Politica